När Scheana Shay (född Marie) gifte sig med Mike Shay i februari 2015 hon gick ner i gången i en gröda topp brudklänning. Den Vanderpump Rules stjärnans okonventionella val resulterade i en hel del åsikter, både bra och dåliga. En person som var mycket högljudd om Scheana klänning var Stassi Schroeder. Stassi, som inte var inbjuden till bröllopet eftersom hon och Scheana var inte vänner sedan, faktiskt gjorde narr av Scheana bröllopsklänning och beskrev det som “skanky” när hon såg bilder av det.

A-line / Princess Axelbandslös Ärmlös Veck Chiffong Sopa / Borste Tåg Klänning
Men nu är Stassi äter hennes ord. Efter Rich Barn i Beverly Hills “Morgan Stewart gifte sig Brendan Fitzpatrick på lördag bär en gröda topp brudklänning, Stassi förklarade att hon var fel. Inte bara det, Stassi prisade Scheana för att vara så originell och starta en trend.
Någon frågade Stassi hur hon känner om Morgans brudklänning. Stassi svarade på söndagen att hon är stolt över Scheana, som hon är nu goda vänner med, för att vara så original och starta en trend. Stassi medgav att hon var fel med hennes ursprungliga syn på grödor bästa bröllopsklänningar.

Förra säsongen på Vanderpump Rules gjorde Stassi Schroeder några elaka kommentarer efter att ha visat bilder av Scheana Shay bröllop. Stassi skrattade åt Scheana klänning och kommenterade att det ser ut som något sliten på en “skanky flicka Quinceanera.” Som Inquisitr rapporterats, SUR chef Lisa Vanderpump, som fortfarande har en orolig relation med Stassi avvisade snabbt Stassi kommentarer efter den scenen sändes. Lisa twittrade att alla som har något negativt att säga om Scheana s “gorgeous” klänning och “perfekt” dag var tydligen svartsjuk.
Scheana brudklänning gjordes av sin moster. Scheana bröllop planerare berättade knut som Scheana hade något intresse av att bära en traditionell brudklänning.