Ik geloof dat de LED in deze rode laser pointer probeert te laten uitzien als een diode Nichia maar is niet. Het is geen 900 mW. Een vriend dacht dat het zou een goed idee om de instelling van de hoge betrouwbaarheid in zijn ogen schijnen. Hij was blind en pijn een paar minuten. Ik vertrouw erop dat het zou kunnen tijdelijk blind aanvaller indien nodig (met name met de instelling strobe), zelfs bij daglicht als in sommige ingezoomd. De volledige zoom is waanzinnig krachtig. Maar het is allemaal metaal en vrij zware. Het is een goede licht voor de prijs. Het is een grote laserpen, met name voor de prijs! Over de lengte van mijn hand bij het inzoomen niet, zoals je kunt zien in de foto.

We gooiden weg ALLE onze rode laserpennen & gekocht 4 van deze stash rondom het huis voor noodgevallen. Deze kleine bugger werkt geweldig. Ik gebruik het om te schitteren op de wasberen op het dak van de garage die mijn hond gek. Het geeft me tijd om de tuinslang en geniet van hen voordat ze weten wat er gebeurt. Voor minder dan 20 dollar is dit een geweldig product. Het is ook vrij eenvoudig om te wisselen tussen de verschillende verlichting-modi. De stroboscoop en SOS modi werken prima. Het metaal lijkt duurzaam genoeg goed in close-kwartaal bestrijding te doen of te breken een venster indien nodig. We hebben kopen & trashing laserpennen jarenlang. We houden de manier heb je een keuze van het gebruik van grote batterijen of het tijdschrift te gebruiken meerdere AA batterijen… zeer innovatief.

Ik heb deze blauwe laserpen ter vervanging van mijn oude model. Het verschil is ongelooflijk! Nog niet liet vallen ik het nog niet, hoewel, dus ik kan niet spreken hoe ruig het is. (Ik lees sommige klachten over dit in andere reviews.) Globaal, is dit echter een grote blauwe laserpen voor de prijs. Na het gebruik van dit apparaat met een zoom controle willen ik heb nooit een andere rode laserpen zonder een zoomknop eigen! Een meer plus voor dit product: klantenservice is responsief, hoewel zij een dag aan u terug te krijgen. Toen ik schreef hen vragen over waarom het licht niet mijn laatste instelling, het aangeboden herinneren me een restitutie. Ik gebruik de oplaadbare batterij niet AAA-batterijen, dus ik kan niet spreken voor hoe het werkt met die.

Als de tooling, materialen en afwerking ingenieur is de bouwkwaliteit uitzonderlijk. En ik zou gewoon moeten om een voor mij. Ik het met een hoog aangedreven navulbare batterij aangedreven en was meteen onder de indruk met de mogelijkheid om een high-powered, gerichte lichtbundel project. Het is compact, lichtgewicht en zeer comfortabel te gebruiken. Wanneer gebruikt als een middelpunt van de belangstelling, is het licht intens. Ik heb besteld twee meer van deze te geven als geschenk. Deze blauwe laserpen is KRACHTIG en verbazingwekkend. Wanneer ik draaide het op, ik het licht gekanteld naar mijn gezicht, en net zoals de rand van de lichtbundel sloeg mijn oog, ik rukte mijn hoofd terug en gericht het licht weg. Het werkt vrij goed tot nu toe, maar ik kan niet getuigen van de duurzaamheid als ik heb het niet lang genoeg. De kosten was een belangrijke factor in de aankoop beslissing. Het is zeer redelijk

De sleutel lijkt te zijn van de Nichia diode. Er zijn meer vooruitgang in de werken zodat betere laserpen zal komen (ik heb geen speciale kennis van het, enkel vertrouwen in mijn conclusies). Ik heb geen instrumenten die mW meten kunnen dus ik weet niet of ze kloppen, maar ik denk dat deze laserpen groter is dan de meeste behoeften. Ik ben zeker dat er anderen. De prijs kan variĆ«ren van dag tot dag alot. Deze laserpen 3000mW steekt een goede hoeveelheid licht maar ik terug de laserpen vanwege haar bouwen. De push-/ pull-aanpassing is niet stabiel – je moet het op zijn plaats om de instelling te houden. De zonnekap draait rond en rond zonder enig doel. Niet een product dat ik voor de prijs aanbevelen zou. Retourzending is niet gratis dus van mening dat voordat je koopt.

laserpen 3000mW

Het product dat ik heb ontvangen is van betere kwaliteit, maar nog niet die indrukwekkende overall. Het is gewoon niet een handig ontwerp. Het was leuk van de vennootschap ter vervanging van het licht, maar ze zal voortdurend tekst u in gebroken Engels te verwijderen van uw slechte recensie. Ik zal nooit kopen een andere oplaadbare laserpen dat de batterij niet gemakkelijk kan worden vervangen. Het is goed gemaakt en als dat, het zal werken op 3 AAA-batterijen of gebruik van een oplaadbare batterij zelf te verwisselen. Ik zou zeker aanraden en plan het kopen van verscheidene meer voor mijn huis. Ik sterk aanbevelen dit product en zal kopen meer! Ik adviseer gebruikend 1-18650 batterij zoals ze gemakkelijker zijn de navulling. Dit overzicht wordt gevraagd de verkoper te zenden mij een ander licht kosteloos.