Kortom, het is een kwaliteitsproduct tegen een zeer mooie prijs. Deze laserpen Lijkt van uitstekende kwaliteit voor het geld te zijn. Ik kan zeggen dat het werkt geweldig en niet verschuift na het bakken. In bijna vergeten, een ander groot gebruik van deze site is de astronomie. Ik dacht na over de montage van het aan mijn telescoop als een snelle "finder" maar besloot om het te laten op mijn 0,22 plaats. Er is geen manier zul je niet zien wat deze laser richt op, zelfs overdag. Het heeft ook een mooi fijnafstelling die veel lasers niet hebben. Als je niet in de astronomie, kan net zo goed naar het einde. Ik heb geprobeerd om een ​​foto van deze manier van werken ‘s nachts, maar het kwam niet goed uitpakken.

De blauwe laserpen is intens, dus wees voorzichtig als je het gebruikt. Als je niet krijgen van een hond, neem de blauwe stand van de lens! Ik wil graag erkennen dat ik dit product ontvangen om te testen gratis of tegen een gereduceerde prijs in ruil voor een eerlijke beoordeling. Ik zal alle vragen die ik heb geleerd over het product te beantwoorden. Ik zie uit naar 100 yards super eenvoudig en ik ben er zeker in staat om het verder te zien zou zijn. Maar nogmaals mijn favoriete partij is de laser is ongelooflijk helder. In comewith dwars spoor en Barrel mounts en twee opties voor het sturen het op. U kunt de drukgevoelige schakelaar of een eenvoudige clicker aan / uit schakelaar te gebruiken. I like it! Vervul je fantasieën tactische met deze slechte jongen! Ik heb niet het testen van de ring te monteren, maar moet gewoon goed zijn. De drukschakelaar is erg leuk om te hebben.

Ik heb een video en een paar foto’s voor een demonstratie bevestigd. Dan kunt u genieten. Ik kreeg deze 3000mW laser pointer tegen een gereduceerd tarief in ruil voor een eerlijke, onpartijdige en beoordeling. Voel je vrij om vragen over het product of mijn review te vragen. Ik ben blij met zowel positieve als negatieve feedback. Ik had de kans om vandaag de aanblik hechten aan mijn AR-15 en nam het schieten. Het is duidelijk dat ik was in staat om de blauwe balk zichtbaar in de lucht te zien. Het licht was scherp en helder – nogmaals, zeer indrukwekkend. De site alsooffers een switch knop en een druk pad schakelaar. De blauwe laser pointer is instelbaar voor hoogte en windcorrectie (inbussleutel Vereist hulpmiddel in het pakket inbegrepen). Naar mijn mening is dit artikel is elke cent waard.

Grote gift voor iedereen met vuurwapens. U zult niet teleurgesteld met de afstand en de kracht van deze laser zijn. Ik kan me niet voorstellen dat iedereen dat ik teleurgesteld met dit product. Ik ontving dit product op een korting in ruil voor mijn eerlijke en onpartijdige, toetsing en de opinie van dit product. Dank u voor de tijd neemt om dit te lezen. We hierbij de blauwe laser mijn echtgenoot AR-15. We bevestigd aan de zijkant van zijn scopes die al had hij zijn geweer gemonteerd. Helaas, de foto’s die ik nam niet geven de scopes Light gerechtigheid te laten zien hoe de vader en heldere u het kunt zien. Alles wat je nodig hebt om te monteren, tenzij je nodig hebt om het te compenseren – In dat geval krijgt een eenvoudige offset railadapter u up and running. Alles in de doos is een uitstekende kwaliteit.

Dit 10000mW laserpen ijs sterkste! Ik ben onder de indruk van het tot nu toe, en kan niet wachten om te blijven gebruiken! Goed om te beginnen, kreeg ik dit op een korting in ruil voor de herziening van het. Wilde alleen maar uit de weg te krijgen dat. Het is leuk, dat wel. Alles is perfect gewerkt voor mij, maar het voelt een beetje goedkoop. Ik heb dit voor mijn man als hij is op zoek naar een voor heel ergens nu en ik kan u vertellen dat hij is meer dan blij om dit nu te hebben. Ik kon niet meer tevreden dan niet met de prestaties van het product en kwaliteit. Geen goedkope onderdelen of stukjes waar dan ook in deze set. blauw laserlicht SCh je hier ongeveer vijfhonderd en iets nautische mijlen.

sterkste laserpen

Na het zetten van de meegeleverde batterij in en het installeren van de reguliere drukknop aan / uit schakelaar, was ik onder de indruk van hoe helder de blauwe laser ijs. Wees voorzichtig, want de houder van de finish op de 10000mW laser bekrassen. Ik ontving dit product tegen een gereduceerde prijs in ruil voor mijn eerlijke en onpartijdige, beoordeling. Het enige wat ik niet graag over het is de batterij. Het wordt geleverd met twee schakelaars kunt u verwisselen: de ene is een duimknop u kunt uitvoeren om het handvat, de andere is gewoon een knop op de site zelf. Maar afgezien van dat, het is vrij veel perfect. Ik kan niet wachten om een ​​hert met deze doden. Ik kreeg een korting in ruil voor een eerlijke beoordeling.